Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 februarie 2011

Clubul nostru - Fudokan Karate Timisoara


Clubul Sportiv FUDOKAN KARATE  TIMISOARA, este un club sportiv cu personalitate juridica de drept privat, este independent fata de orice  formatiune politica si nu are scop lucrativ.
Culorile clubului : ROSU-caldura,pasiune,stapanire de sine,entuziasm,actiune ; NEGRU – constanta,prudenta,creativitate,intelepciune,putere.
Scopul Clubului Sportiv FUDOKAN KARATE este dezvoltarea armonioasa fizica si psihica a tinerilor prin practicarea karate-do, precum si promovarea karate-ului ca sport de performanta.
De asemenea  Clubul  Sportiv FUDOKAN KARATE TIMISOARA urmareste promovarea si protejarea intereselor legitime ale membrilor sai in raport cu FEDERATIA ROMANA DE ARTE MARTIALE al carei membru este.
Clubul  Sportiv FUDOKAN KARATE TIMISOARA s-a infiintat in anul 1998 sub conducerea d-nului Zoltan Nagy si a desfasurat  primele antrenamente de karate-do in sala de sport a Scolii Generale nr. 12 , Timisoara.
Printre primii elevi ai clubului mentionam pe:Pfandl Erwin,Sarbu Maria,Patrascu Mihai,Gontian Adrian,Rosu Camelia,Mocanu Arthur,Mocanu Noemi,Iuga Bogdan,Iuhas Andrei, Antalfi Loredana, Schein Alexandru, Stemler Robert,Pitica Iasmina,Lupu Alesia,Golosie Daniel,Burian Caius,Sas Ioana,Cociorva Ovidiu(pm).
Clubul Sportiv FUDOKAN KARATE TIMISOARA este afiliat din anul 2003 la Federatia Romana de Arte Martiale(FRAM) in Departamentul de Karate S.K.D.U.N. (Shotokan Karate-Do of United Nations) condus de shihan Aurel Patru 7 dan.

Obiectivul nostru principal este promovarea pe scara larga a artei martiale KARATE-DO prin numeroase actiuni  – stagii de pregatire, participari la competitiile nationale si internationale , demonstratii ,etc.
Conducerea clubului, este preocupata si de organizarea de cantonamente (tabere) de karate-do,  precum si de participarea la stagii de pregatire coordonate de mari maestri.
Cartea noastra de vizita este reprezentata de sensei  Zoltan Nagy  4dan, cu o experienta de peste 25 de ani in antrenamentele de karate-do , din care peste 15 ani ca instructor si  antrenor , precum si cele peste 400 de medalii nationale si internationale castigate de sportivii clubului FUDOKAN KARATE TIMISOARA, in cei peste 10 ani de activitate.
ACTIVITATI ORGANIZATE:
* trei antrenamente-saptamanal pentru toti sportivi  astfel:
1.grupa de incepatori –copii cu varsta cuprinsa intre  6-9 ani
2.grupa de avansati – copii cu varsta peste 10 ani
3.grupa de performanta
* doua serbari anuale de ,,pasti” si de ,,craciun” cu demonstratii de karate si concursuri pentru copii
*  competitiile cuprinse in programul departamentului de karate shotokan( S.K.D.U.N.) din Federatia Romana de Arte Martiale : Campionatul National, Cupa Romaniei, Cupa Memorial ,,Ovidiu Cociorva”, Campionatul Mondial de Karate
* tabara de vara la munte – anual in perioada 20-30 iunie
* seminarii si stagii de karate cu mari maestri
* examene de grad (centuri) pentru toti sportivii
Programul de antrenament este stucturat functie de varsta si  nivelul de pregatire; grupa de performanta umareste programul competitional anual, iar perioada inter-competitionala cuprinde antrenamente cu specific de autoaparare din scoala shotokan si fudokan.
Daca vrei sa fi sanatos fizic si psihic, daca vrei sa scapi de timiditate si sa-ti faci prieteni noi, daca vrei sa fi mai puternic si sa ai incredere in tine, daca vrei sa ajungi campion, atunci vino sa te antrenezi impreuna cu noi!
PROGRAM  ANTRENAMENTE :
SCOALA GENERALA NR. 2 – STR. MURES NR.8
INCEPATORI – MARTI – ORA 17.45 – 18.45
- JOI – ORA 18.00 – 19.00
- SAMBATA – ORA 09.00 – 10.00
AVANSATI – MARTI – ORA 19.15 – 20.15
- JOI – ORA 19.30 – 20.30
- SAMBATA – ORA  -10.30- 11.30
LICEUL MAGHIAR BARTOK BELA – B-dul REGELE CAROL I , NR.13
GRUPA DE PERFORMANTA
LUNI , MIERCURI SI VINERI – ORA 19.45 – 21.15