Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 septembrie 2013

EDUCATIE SI SANATATE PRIN SPORT!

EDUCATIE SI SANATATE PRIN SPORT !

PROFESIONISM,PERSEVERENTA PERFORMANTA !

50% REDUCERE LA ABONAMENT, PENTRU PRIMII 20 DE COPII INSCRISI, INCEPAND CU 16 SEPTEMBRIE !
Odata cu inceperea scolii ,vor incepe si cursurile pentru noua grupa de incepatori. Inscrierile se pot face la sala de antrenament a Scolii Generale nr.2, Str.Mures, nr.8,in zilele de luni,miercuri si joi incepand cu ora 18.30 .Tel.0755320698

Antrenamentele sunt conduse de Sensei Zoltan Nagy 5 dan ,si asistentii instructori Raoul Florea 2 dan, Bogdan Iuga 1 dan , Alexandru Schein 1 dan,Loredana Antalfi 1 dan.

Sportivii clubului Fudokan, au reusit in cei 15 ani de activitate sa cucereasca peste 500 de medalii , la campionatele nationale ,europene si mondiale . 

Pentru elevii nostri organizam concursuri cu premii , serbari de pasti si de craciun, tabere la munte, cantonamente si stagii cu mari maestri ai karate-ului shotokan.

Antrenamentul pentru copii , cuprinde exercitii de gimnastica si mobilitate , elemente si tehnici de karate traditional precum si jocuri adecvate varstei .

Atmosfera de prietenie, ajuta copiii sa socializeze , sa-si faca prieteni noi , sa castige curaj si incredere in fortele proprii, si nu in ultimul rand sa-si modeleze caracterul si personalitatea.